Despre comerciant. Termeni și condiții. Politica de livrare și retur | Mituri și .. profituri pentru piele

Despre comerciant. Termeni și condiții. Politica de livrare și retur

Date despre comerciant

Dragomirescu Anca-Octavia pfa vezi certificat de înregistrare

CUI: 40227704 – Nr. Ordine în Registrul Comerțului F35/1702/28.11.2018

Adresă sediu social: Str. Grigore Alexandrescu nr 174, Sc. A, Ap. 32, Timișoara 300351;

e-mail: office@estifrumoasa.ro tel. +40.726503896

Termeni si condiții de utilizare a site-ului

TERMENI

Site-ul „estifrumoasa.ro“ conține: texte originale cu titlul de proprieate intelectuală, imagini, baze de date, servicii, logo-uri si alte genuri de informații toate acestea constituind de fapt continutul site-ului proprietate a prof univ dr Anca Dragomirescu denumită în continuare, pe scurt, estifrumoasa.ro. Toate tranzacțiile, drepturile de proprietate și tot ce derivă din acestea se desfășoară în numele și pentru Dragomirescu Anca-Octavia persoană fizică autorizată.

Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească acești Termeni și Condiții prezentați în continuare, înainte de accesarea site-ului. Parcurgerea și utilizarea site-ului „estifrumoasa.ro“ reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve de către Dumneavoastră a prezentilor termeni și condiții. Estifrumoasa.ro își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime acești termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe www.estifrumoasa.ro.

Parcurgerea site-ului, vizionarea lui, colectarea de informații din acesta fără a citi și înțelege acești termeni de utilizare nu vă scutește de eventualele repercusiuni, conform legii. Necunoașterea nu vă absolvă de obligația de a respecta și de a vă supune prevederilor Legii Drepturilor de Autor, respectiv Legea nr 8/1996 pe care o puteți consulta in extenso aici. Se aplică de asemenea toată legislația europeană în domeniul drepturilor de autor precum și tratatele și convențiile la care România sau UE este parte.

DESCRIERE SITE

„Estifrumoasa.ro“ are același timp caracteristicile unui magazin online, blog precum și un site web de prezentare a activităţii educaționale și publicistice.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al acestui site este proprietatea prof. univ. Anca Dragomirescu și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil intră sub incidența legilor în vigoare enumerate în subcapitolul „Termeni”.. Conținutul site-ului „Estifrumoasa.ro“ nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a titularului de drept, respectiv prof univ dr Anca Dragomirescu.

LIMITAREA RASPUNDERII

Estifrumoasa.ro nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoință, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile rezultând din:

  • utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;
  • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
  • declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;
  • orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe site, postat pe site de către terți sau utilizatori, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații printr-una din modalitățile dedicate transmiterii informatțiilor de contact.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți că sunteți de acord că utilizarea site-ului se face pe propria răspundere; ne absolvim în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garanțiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificațiile pentru un anume scop.

Estifrumoasa.ro nu oferă nicio garanție că:

  • informațiile din site vor împlini toate cerințele dumneavoastră;
  • serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
  • rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere;
  • calitatea oricăror produse, servicii, informații sau altor materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră prin intermediul site-ului, va satisface toate cerințele;
  • orice eroare de program va fi corectată;
  • niciun sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garanție, dacă nu este stipulată expres în termenii și condițiile de utilizare.

DREPT APLICABIL

Prezentii Termeni și condiții, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni și condiții sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Termenilor și condiții și a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanțele românești vor fi considerate competente sau cele europene, după caz.

Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii.

Utilizatorul site-ului www.estifrumoasa.ro confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții.

Utilizarea site-ului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții.

Cum plătesc

Plata se face online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinuluisau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Politica de livrare şi retur

Comanda cărților și a cursurilor se poate face exclusiv online, folosind formularul special creat în acest scop. Plata se efectuează cu cardul prin sistemul de plăți electronice. Fiind produse digitale, acestea nu există în mod fizic, ele fiind livrate doar prin mijloace electronice.

După efectuarea și confirmarea plății, cumpărătorul va primi un link de unde poate descărca un fișier electronic în format PDF.

În caz de imposibilitate a plății cu cardul, la cerere, se poate plăti prin transfer bancar, recepția cărții urmând a fi efectuată în același mod, prin link pentru descărcare. Plata cu ramburs nu există în acest caz.

Protecția datelor cu caracter personal

La cumpărarea online a unui produs digital de pe site-ul estifrumoasa.ro, dumneavoastră veți completa numele și prenumele, ca și adresa d-voastră de email, cu scopul de a intra în posesia ebook-ului sau pentru a avea acces la curs. Platforma MITURI ȘI PROFITURI PENTRU PIELE – prin reprezentantul său prof. univ. dr. Anca Dragomirescu – se obligă să nu furnizeze unor terți datele d-voastră cu caracter personal. Acestea au drept scop doar posibilitatea stabilirii unui dialog legat de cărți / cursuri, cât și a informării dumneavoastră în privința altor materiale didactice / cărți / cursuri de profil.

Politica de returnarea produsului, respectiv a cărții / cursului

Produsele digitale (ebook, suport electronic de curs, cursuri susținute prin teleconferință) fac excepție de la condițiile de retur obișnuite, legislația în vigoare considerându-le servicii. Așadar, acestea nu se pot returna.

Clientul are obligația de a se asigura că fișierul electronic pe care îl descarcă poate fi citit de către software-ul pe care îl deține. În caz contrar, acestuia îi revine sarcina de a realiza compatibilitatea și actualizarea sistemului informatic de pe dispozitivul propriu. Deci, în mod concret, înainte de a descărca orice carte electronică sau ghid de curs, să vă asigurați că puteți citi un fișier de tip „portable document format” abreviat PDF.

În măsura în care clientul a primit un link de download valid, se consideră că Dragomirescu Anca-Octavia PFA, prin intermediul site-ului estifrumoasa.ro și-a îndeplinit obligația de a presta serviciul.

Vă dorim lectură plăcută

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue