NUTRICOSMETICE | Mituri și .. profituri pentru piele

CURS ONLINE

NUTRICOSMETICE.
Modul de 12 lecții online

410 RON

Susținut de prof. univ. dr. Anca Dragomirescu

Prefesor universitar în incitantul domeniu al științei cosmeticii. A parcurs toate treptele devenirii universitare, de la asistent universitar până la profesor universitar coordonator de studii masterale. Este licențiată în Medicină (1989) și în Farmacie (2002); este doctor în științe medicale, cu o teză în domeniul morfopatologiei. 

Experiență
30 de ani de învățământ superior medico-farmaceutic
Expertiză
Dermatofarmacie Cosmetologie
Activitate academică
coordonatoare a unui masterat universitar în Cosmetologie, la Facultatea de Farmacie din Timișoara, UMFT

Descrierea cursului

Adresabilitate: orice persoană pasionată de skincare & beauty

Durata modul : 12 lecții  online pe ZOOM,  (luni, miercuri și vineri, ora 19), în perioada: 

22 ian. 2024 – 16 febr. 2024

De ce să alegi acest curs?

De peste 10 ani se discută despre BEAUTY PILLS – tratament pe cale orală pentru skin-care, beauty și anti-aging.  De ce s-au dovedit a fi necesare astfel de suplimente  nutritive?

  • Pentru a potența efectul tratamentului topic,
  • Pentru a crește biodisponibilitatea în piele, acolo unde se poate (ex. derivații de vitamina A),
  • Pentru a ocoli calea topică, atunci când un anume activ cosmetic nu are penetrabilitate în piele,
  • Pentru a încetini unele procese degenerative ce se derulează din interiorul organismului, dar se reflectă pe piele (ex. glicația proteinelor și a colagenului, pierderile de telomeri, etc)

Ce vei dobândi la final?

Așa cum v-am obișnuit, după fiecare lecție, trasez concluzii utile, practice. Și la acest curs, vă voi livra abilități practice și de dialog, pentru:

  1. Potențarea tratamentelor cosmetice pe care le aplicați,
  2. Consiliere corectă, cu un limbaj specific,
  3. Fidelizarea pacienților / clienților,
  4. O punere la zi a unor concepte moderne, care actualmente se predau în Universități, la masteratele de profil.

După efectuarea plății cu cardul a cursului,  veți  primi pe adresa d-voastră de email un link pentru descarcarea GHIDULUI  CURSANTULUI,  cu instrucțiuni  privind programa de  studiu, orarul  de studiu și  modul de intrare  pe zoom (link pentru fiecare  nou curs în preziua  fiecărei lecții).

Conținutul cursurilor:

1. Fiziologia digestiei - concluzii pentru biodisponibilitatea suplimentelor nutritive.
2. Macronutrienți vs micronutrienți. Proteine și aminoacizi, glucide și lipide disponibile în farmacii.
3. Fitoestrogenii – ca suplimente antiaging
4. Vitaminele liposolubile – suplimente pentru beauty, în administrare orală.
5. Vitaminele hidrosolubile – suplimente pentru beauty și antiaging, în administrare orală.
6. Acizii grași polinesaturați (PUFA) în administrare orală, pentru homeostazia pielii.
7. Suplimente nutritive adjuvante pentru menținerea formei fizice
8. Probioticele în homeostazia pielii
9. Suplimente antiaging: antioxidanți, agenți pro-telomeri, agenți anti-glicație
10. Intoleranțele digestive – cauze de carențe vitaminice
11. Boli dermatologice ce pot fi influnețate de nutriție
12. Ce se mai cercetează în domeniul nutricosmeticelor?
CURSANTI MULTUMITI

Testimoniale cursuri

"Când vorbesc de doamna profesor Anca Dragomirescu, cuvintele sunt insuficiente pentru a exprima ce om minunat și ce profesor extraordinar este. Ca și student am avut multi profesori buni, unii chiar foarte buni, dar nici unul nu se compară cu doamna profesor. Am fost cucerită de la primul curs, de fapt de la primele slideuri . Doamna Profesor Dragomirescu s-a născut pentru a fi profesor, pentru a-i învăța pe alții. Nu pot să mi-o imaginez făcând altceva decât predând. Are un har didactic și o bucurie de a preda studenților cum rar am întâlnit. Nu ai cum să nu fii fascinat, să nu rămâi "ochi și urechi" la cursurile doamnei profesor. Informația predată este așa de ușor de asimilat, este atât de bine sistematizată si explicată, încât niciodată nu am avut senzația că este dificil de înțeles. Recomand cu mare căldură cursurile susținute de doamna profesor Dragomirescu pentru cei dornici de a învăța tainele cosmetologiei, de la cei mai buni. "
Marilena I.
București
"Doresc să mulţumesc doamnei profesor Anca Dragomirescu - care mi-a fost şi ne-a fost mai mult decât un profesor ; a fost acel motor care a mişcat acest masterclass, a creat legături între noi, o mână de necunoscuţi dornici să înveţe tainele din skincare, farmacie şi dermato-cosmetică."
Ana P.
Timișoara
"Mulțumesc doamnei prof. Anca Dragomirescu pentru momentele petrecute la curs, pentru deschiderea primită spre alte cunoștințe, care au fost împărtășite cu atâta pasiune, dăruire și autenticitate. Toate informațiile primite îmi consolidează experiența practică, adăugând mai multe dintre cunoștințe benefice pentru ten. Prima mea pregătire profesională este de inginer chimist, acum însă mă îndrept spre dezvoltare personală ; studiez din acestă perspectivă reflecției interiorului spre exterior, deoarece corpul este radiograful mintii… ceea ce se vede finalmente, pe piele. "
Simona I.
ing. chimist
"Mă bucur mult pentru faptul că m-am înscris la acest curs, unde am ocazia sa aflu informații prețioase de la o adevarată specialistă în domeniu. Este o reală plăcere să o ascult pe dna. prof. Anca Dragomirescu povestind cu atâta plăcere și dăruire. Mai rar există în momentul actual persoane precum dna profesor, dedicate întru totul profesiei de dascăl și dornice să împărtășească și cu alții tainele dermatocosmeticii."
Diana P.
Alexandria
"Pasiunea pentru cosmetice a apărut prin "contaminare" de la sora mea, îndrăgostită total de acest domeniu. Așa am ajuns cursantă a doamnei profesor Anca Dragomirescu. De trei ori pe săptămână, la ora fixată, cu o punctualitate caracteristică profesionistului, o voce caldă, blândă și un chip atât de plăcut pătrund în camera mea de studiu, prin intermediul computerului. Informatiile curg și doamna profesor are un talent unic de a împleti cosmetologia, farmacologia, histologia, chimia într-o poveste știintifică pe înțelesul tuturor. Orele de curs devin nu numai primire și stocare de informații, ci un privilegiu de a intra în lumea magică și profundă a secretelor frumuseții, pe care doamna profesor le dezvăluie cu atâta eleganță."
Cristina M.
București
"Dna. prof. dr. Anca Dragomirescu a rămas același om minunat pe care îl știam din facultate, dedicat cu tot sufletul meseriei de dascăl. De fapt, consider că, în cazul dânsei, este mai mult decât meserie; se vede pasiunea și dragostea pentru adevărurile explicate științific. Mai ales acum… când minciuna și superficialitatea sunt tot mai prezente publicitar."
Emilia Ț.
cosmetician
"Pentru mine domeniul industriei cosmetice este un domeniu în care tot timpul apare o noutate, este o știință în continuă dezvoltare, la fel ca și evoluția personală. M-am implicat în industria cosmetică pentru ca îmi doresc ca tot mai multe femei sa folosească cosmetice realizate cu ingrediente sănătoase, sigure. M-am înscris la cursul MASTERCLASS al doamnei prof. Anca Dragomirescu cu gândul de a acumula cunoștințe noi și de a-mi confirma pe cele vechi. Am fost plăcut surprinsă de toate informațiile primite. Am cunoscut oameni din diverse domenii și am împărtășit experiențe de viață și profesionale actuale. Cursul a fost unul la care trebuie sa participi, un must have. Doamna profesoara este mentorul care ne-a purtat în lumea industriei cosmetice, ne-a prezentat toate informațiile, problemele și soluțiile din aceasta industrie și a avut răspuns la toate întrebările cursanților. Este un curs bine structurat, din care poți învață lucruri noi, sau te poți perfecționa în domeniu. Mulțumesc mult și aștept cu nerăbdare și drag următoarele cursuri."
Ramona P.
Farmacist și administrator fabrică de cosmetice și preparate farmaceutice
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue