RECOMANDAREA MEA | Mituri și .. profituri pentru piele

RECOMANDAREA MEA.
BRANDUL MEU DE ÎNCREDERE

 

În calitatea mea de  profesor în științele Cosmetice la UMF TIMISOARA, formator de opinie și dascăl pentru mii de studenți farmaciști și masteranzi am evitat mereu să dau nume de brand cosmetic… Am vorbit doar în termeni de  active, modul lor de acțiune, concentrații…

Rarisim am pronunțat un nume de laborator, doar atunci când ceea ce a inovat acel laborator a schimbat paradigma, sau chiar istoria de cercetare în cosmetologie.

În toate cursurile, conferințele și cărțile mele am exemplificat doar active cu adevărat eficiente, cu penetrabilitate în piele și cu studii clinice în spate.

Totuși, “tăcerea” mea legată de branduri meritorii nu este chiar cel mai bun lucru pentru un formator. Cei ce mă privesc cu încredere doresc un exemplu de urmat.

Iată-l !

Este vorba despre activul DERMATOPOIETIN®, marcă înregistrată a elvețienilor de la EVENSWISS.

Reprezintă vârful de cercetare în prevenția agingului cutanat, bazat pe cel mai eficient peptid semnalizator, Interleukina 1 alfa.

Utilizarea acesteia este de fapt refacerea unei căi fiziologice de stimulare a procesului reparator (reconstructiv) în piele, semnalizarea venind de la această substanță interioară a sistemului nostru paracrin, numită INTERLEUKINA 1 ALFA.  Organismul, pielea, epidermul o eliberează în mod automat atunci când “simte că trebuie să se apere”.  Ce înseamnă să se apere de un pericol? Înseamnă să propună dermului un act reparator, adică sinteză de colagen și de matrice extracelulară.

Multe tehnici ale medicinii estetice acționează tot pe această cale fiziologică, cea a reconstrucției dermice de la sine, în fața unei “daune controlate”.

Acum, drumul spre reconstrucția dermică poate fi făcut (pe căi fizilogice, prin interleukina 1 alfa)  și fără vreo ‘daună controlată”.  Totodată, cum v-am spus și secretul meu.  Este ceea  ce eu folosesc !

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue