PACHETUL DE CURSURI ONLINE DE LA MACROSCOPIE LA MICROSCOPIE CUTANATĂ | Mituri și .. profituri pentru piele

PACHETUL DE CURSURI ONLINE

DE LA MACROSCOPIE LA MICROSCOPIE CUTANATĂ

BY PROF UNIV DR ANCA DRAGOMIRESCU

190 RON 230 RON

Susținut de prof. univ. dr. Anca Dragomirescu

Prefesor universitar în incitantul domeniu al științei cosmeticii. A parcurs toate treptele devenirii universitare, de la asistent universitar până la profesor universitar coordonator de studii masterale. Este licențiată în Medicină (1989) și în Farmacie (2002); este doctor în științe medicale, cu o teză în domeniul morfopatologiei. 

Experiență
30 de ani de învățământ superior medico-farmaceutic
Expertiză
Dermatofarmacie Cosmetologie
Activitate academică
coordonatoare a unui masterat universitar în Cosmetologie, la Facultatea de Farmacie din Timișoara, UMFT

Descrierea pachetului DE LA MACROSCOPIE LA MICROSCOPIE CUTANATĂ

Se spune că lecțiile dnei prof. univ. dr. Anca Dragomirescu, pe domeniul de cosmetologie, creează dependență.

Este o frumoasă dependență față de adevărul științific nealterat de exagerările publicitare, față de găsirea de răspunsuri la marile întrebări DE CE din acest câmp pe cunoaștere.

După peste 15 ani de coordonare a unui masterat universitar farmaceutic în domeniu, prof. univ. dr. Anca Dragomirescu devine o voce sonoră, care explică gradual și cu har didactic esențialul din skincare & beauty.

 Acum poți să îți planifici mai ușor planul de studiu și carieră și să achiziționezi la un preț avantajos pachetul cu 2 module de cursuri online:

  1. RELAȚIA ÎNTRE TEXTURA PRODUSULUI COSMETIC (FORMA FARMACEUTICĂ) ȘI TIPUL DE LEZIUNE CUTANATĂ PE CARE SE APLICĂ, curs în cadrul căruia se studiază  leziunile elementare cutanate
  2. HISTOLOGIA PIELII  –  NOȚIUNI  RELEVANTE PENTRU SPECIALIȘTII DIN SKINCARE & BEAUTY

După efectuarea plății cu cardul a cursului,  veți  primi pe adresa d-voastră de email un link pentru descarcărea ghidului cursantului pentru fiecare curs în parte.

Pachet

Cumpară pachetul de suporturi de cursuri si beneficiază de prețuri mai bune

Pachetul celor 3 suporturi de curs

Frumusetea se învață de la specialiști + Masterclass + Microcosmosul din piele

92 RON 105 RON

CURSANTI MULTUMITI

Testimoniale

"Când vorbesc de doamna profesor Anca Dragomirescu, cuvintele sunt insuficiente pentru a exprima ce om minunat și ce profesor extraordinar este. Ca și student am avut multi profesori buni, unii chiar foarte buni, dar nici unul nu se compară cu doamna profesor. Am fost cucerită de la primul curs, de fapt de la primele slideuri . Doamna Profesor Dragomirescu s-a născut pentru a fi profesor, pentru a-i învăța pe alții. Nu pot să mi-o imaginez făcând altceva decât predând. Are un har didactic și o bucurie de a preda studenților cum rar am întâlnit. Nu ai cum să nu fii fascinat, să nu rămâi "ochi și urechi" la cursurile doamnei profesor. Informația predată este așa de ușor de asimilat, este atât de bine sistematizată si explicată, încât niciodată nu am avut senzația că este dificil de înțeles. Recomand cu mare căldură cursurile susținute de doamna profesor Dragomirescu pentru cei dornici de a învăța tainele cosmetologiei, de la cei mai buni. "
Marilena I.
București
"Doresc să mulţumesc doamnei profesor Anca Dragomirescu - care mi-a fost şi ne-a fost mai mult decât un profesor ; a fost acel motor care a mişcat acest masterclass, a creat legături între noi, o mână de necunoscuţi dornici să înveţe tainele din skincare, farmacie şi dermato-cosmetică."
Ana P.
Timișoara
"Mă bucur mult pentru faptul că m-am înscris la acest curs, unde am ocazia sa aflu informații prețioase de la o adevarată specialistă în domeniu. Este o reală plăcere să o ascult pe dna. prof. Anca Dragomirescu povestind cu atâta plăcere și dăruire. Mai rar există în momentul actual persoane precum dna profesor, dedicate întru totul profesiei de dascăl și dornice să împărtășească și cu alții tainele dermatocosmeticii."
Diana P.
Alexandria
"Pasiunea pentru cosmetice a apărut prin "contaminare" de la sora mea, îndrăgostită total de acest domeniu. Așa am ajuns cursantă a doamnei profesor Anca Dragomirescu. De trei ori pe săptămână, la ora fixată, cu o punctualitate caracteristică profesionistului, o voce caldă, blândă și un chip atât de plăcut pătrund în camera mea de studiu, prin intermediul computerului. Informatiile curg și doamna profesor are un talent unic de a împleti cosmetologia, farmacologia, histologia, chimia într-o poveste știintifică pe înțelesul tuturor. Orele de curs devin nu numai primire și stocare de informații, ci un privilegiu de a intra în lumea magică și profundă a secretelor frumuseții, pe care doamna profesor le dezvăluie cu atâta eleganță."
Cristina M.
București
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue