De ce spun că FRUMUSEȚEA SE ÎNVAȚĂ și care sunt costurile nevăzute ale necunoașterii în beauty? | Mituri și .. profituri pentru piele
·

De ce spun că FRUMUSEȚEA SE ÎNVAȚĂ și care sunt costurile nevăzute ale necunoașterii în beauty?

Mintea ta nu acceptă că nu știi!

Întocmai. Mintea nu acceptă ideea că nu are o explicație pentru un anumit fenomen. Chiar de ar fi ceva aparent banal, din sfera de beauty sau skincare! Și atunci…. Apare ideea (aparent) salvatoare. Prima informație servită pe tavă de advertising, poate fi luată drept bună, pozitivă, adecvată… Mai ales dacă pleacă de la un sâmbure de adevăr. Lucrurile însă nu stau însă întotdeauna așa. Sub aparența unui inițial raționament logic, se poate înșuruba perfect un mit. Despre miturile din cosmetologie am explicat pe larg în primul meu ebook : Mituri și profituri pentru piele. Acum aș vrea să aduc argumente în favoarea tezei mele: frumusețea se învață.

În primul rând cosmetologia a evoluat, este într-o dinamică continuă. Las aici un link, ce-ți va servi ca argument forte în acest sens. https://www.alies.pt/BBR%20Editions/Vol-15-1-2018/art8.pdf. În al dolea rând, publicitatea își face datoria ei, aceea de a-ți prezenta partea sa de adevăr. În fine, nu toate tezele științifice au rezistat la proba timpului, sau la trecerea de la testarea in vitro (ex. pe culturi celulare), la cea in vivo.

Frumusețea se învață – în viziunea mea, a profesorului în domeniu

Acum, după experiența acumulată la catedră cu studenții și masteranzii ce au ales să studieze Cosmetologia, ca ramură farmaceutică, vin spre cititorii mei cu două cursuri online. Iată-le:

Să fim practici. Vrei să știi ce câștigi dacă vei asista la aceste cursuri? Iată :

  1. Bani. Ai calculat câte produse cosmetice inadecvat selectate au mers direct la coșul de gunoi?
  2. Timp. Încearcă să calculezi câte ore, zile, luni poți pierde căutând, traducând, selectând înformația științifică, corectă.
  3. Frumusețe. Vei afla trucuri și molecule active de ultimă generație (ce zici de peptidele semnalizatoare?)….
  4. Sănătate. Explicațiile mele fac apel la fiziologia umană. O vei aplica, cu siguranță.
  5. Câștig cultural. Un nou univers de cunoaștere ți se va deschide și un nou limbaj de specialitate va face parte din uzanța ta.
  6. Optimism și poftă de viață.

Te aștept să ne întâlnim online.

Acceptă provocarea!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue