2021. Rețetă pentru o resetare posibilă din beauty și skincare | Mituri și .. profituri pentru piele
·

2021. Rețetă pentru o resetare posibilă din beauty și skincare

Ce a fost, a fost!

Anul 2020 te-a apropiat mai mult de lumea internetului. Nimic rău în asta! Ai găsit informații aidoma unui veritabil detectiv particular. Printr-un simplu click ai călătorit și în tot atâta timp ai aflat „secrete” . Și pentru domeniul de beauty și skincare ai primit sfaturi. Unele utile pentru tine…. Altele utile pentru cel / cea care ți-a influnețat comportamentul de achiziție.

Este firesc. Așa este construită societatea de consum. Vânzările reprezintă motorul economiei, al producței.

Start 2021. Ce rețetă simplă să aplici în beauty și skincare?

La ceasul promisiunilor pentru tine, pentru trup și suflet, pentru beauty și skincare, ai putea să incluzi următorii pași în obiceiurile tale:

  1. Informează-te corect și echidistant. Nu toate invitațiile la lectură despre cosmetice sunt echidistante. În spatele advertinsigului, stă inducerea ideii unei noi nevoi, ori generarea unui impuls de achiziție de produs. Hai să privim adevărul în față! Colagenul – administrat pe cale orală, din suplimente nutritive – nu se absoarbe în tubul digestiv sub forma sa inițială, ci descompus în aminoacizi. Acidul hialuronic nu traversează bariera cutanată în orice condiții. Fenomenele infracelulare din derm, odată apărute, nu pot fi date înapoi. Am explicat pe larg aceste lucruri în alte postări de pe blog : https://www.estifrumoasa.ro/rutina-antiaging-la-25-ani-antioxidanti-hidratare-epiderm-fotoprotectie/ și nu voi obosi să atrag atenția asupra acestor mituri.
  2. Aplică (pentru pielea ta) soluții verificate științific. O teză nouă lansată de un laborator de producție cosmetică ar trebui să o verifici pe o bază de date științifice internaționale. Ar fi extrem de simplu să cauți, de exemplu, pe platforma https://www.sciencedirect.com folosind cuvinte cheie.
  3. Adaptează vârstei tale, nevoilor specifice (corelate cu factorii de mediu aduși, inerent, din profesia ta) și bagajului tău genetic toate aceste informații citite. Doar așa poți spune START resetării pentru trup și suflet! Iar pentru zilele de vacanță, îți recomand ebook-ul scris de mine, o sinteză clară a principiilor din skincare. https://www.estifrumoasa.ro/cumpara/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue